De gordijnenateliers van de De Nijvere Bij is een familiebedrijf uit Zoetermeer met een ruime ervaring sinds 1969 in het confectioneren van gordijnen, gecombineerd met vele andere textielgerelateerde activiteiten. Maar we doen meer dan alleen confectioneren, combineren, adviseren en monteren.

De gerenommeerde gordijnenateliers van De Nijvere Bij beschikken over een zeer uitgebreid modern machinepark, samen met een team van gemotiveerde medewerkers confectioneren wij een hoogwaardig confectieproduct in raamdecoratie. Met de jarenlange ervaring kunnen onze gordijnenateliers aan vrijwel al uw wensen op het gebied van confectie en raamdecoratie voldoen.

De Ateliers van De Nijvere Bij  staan dan ook garant voor kwaliteit, kwantiteit en service. De hoogwaardige gordijnconfectie, raamdecoratie, Design”. 

Wij hopen dat u gebruik zal gaan maken van onze diensten. Indien u meer wilt weten over wie wij zijn, en wat wij voor u kunnen betekenen laat ons dit weten door middel van dit contact formulier Wij zullen telefonische met u in contact treden.