Kussentjes
De dichtgenaaide kussenhoezen, kussenhoezen met een rits, ronde kussens en sluimerrollen,

Of kussens met een opstaande rand en kussens met een pipping worden gemaakt van de aangeleverde stof. Op de site staan de meeste kussens afgebeeld. We dragen altijd zorg voor om stoffen te gebruiken die van een goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen.

             

Binnenkussens
Voor alle soorten vulling geldt dat deze niet te vochtig mogen worden. De vulling zal zijn veerkracht verliezen.


Polyether
Dit is een schuimplaat, die ook in allerlei soorten meubels of matrassen wordt gebruikt. Er zijn heel erg veel verschillende soorten en kwaliteiten polyether. De kwaliteit polyether die wij toepassen heeft een hoog soortelijk gewicht en goede soepelheid. Dit betekent dat met een relatief dunne schuimplaat (2cm) toch voldoende ondersteuning geboden wordt, er zijn ook andere maten te verkrijgen 2, 4, 6, 8cm

Hoedenveren binnenkussens
Dit zijn veren die we gebruiken voor het vullen van de rechthoekige, ronde en vierkante zitkussens. Het is een licht materiaal dat enigszins inklinkt bij gebruik. Flink opschudden helpt om de kussens weer op te bollen.

Embrassen

Vele variaties zijn ontstaan uit een banaan model. De basis bestaat uit een verstevigend materiaal waardoor het model mooi en strak om de gordijnen gevormd kunnen worden. Heeft u een eigen ontwerp, geen probleem, ook dat kan door ons gemaakt worden!

         
Embras met inslagring 25 mm      Embras met piping

         
Gevlochten                                 Wolk embras

         
Banaan met strik                        Banaan met ruche